Untuk Melihat Koleksi Film & Movie Selengkapnya - KLIK... View More >>>
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...

Welcome to Waikiki

Kang Dong-Goo mimpang dadi direktur film, nanging dheweke seneng banget amarga ora ana masalah. Cheon Joon-Ki kepengin ngetutake jejere jejere bapakne lan dadi aktor, nanging dheweke saiki dadi aktor cilik. Bong-Doo-Sik teka ing Seoul dadi penulis skenario, nanging ora gampang.

Iki 3 wong mbukak omah tamu Waikiki ing Itaewon, Korea Selatan. Pante kasebut nyedhaki bangkrut lan banjur ana bayi sing misterius lan ibune tunggal katon ing Waikiki.

TV Status: Ended

Duration: 60 min

Release:

TMDb: 6.3

Networks:

Welcome to Waikiki
Welcome to Waikiki

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *